Werkwijze

Hoe bereiden we jullie trouwdag voor?

Om te kijken of er een klik is, krijg je bij ons altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want het is van groot belang dat jullie je op je gemak voelen bij ons. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat jullie wensen zijn en hoe jullie trouwdag eruit gaat zien. Zodat wij kunnen vertellen en aan de hand van eerder gemaakte foto’s laten zien wat wij voor jullie kunnen betekenen.

In de aanloop naar jullie bruiloft plannen we een tweede gesprek in om samen de laatste details door te spreken. Zo komen we goed voorbereid en zullen we geen moment missen. Optioneel kunnen we voorafgaand aan jullie trouwdag alvast een pre-weddingshoot doen, zodat jullie alvast aan de camera kunnen wennen. Deze foto’s zijn ook uitermate geschikt voor een zeer persoonlijke uitnodiging.

Wat kunnen jullie op de trouwdag van ons verwachten?

Op jullie trouwdag zijn jullie het stralende middelpunt. Jullie belanden van het ene prachtige moment, in het andere. En juist omdat de dag zo snel voorbij vliegt, is het fijn dat er een mooie fotoreportage wordt gemaakt. Zo kunnen jullie deze bijzondere dag later nog eens herbeleven.

Als je kiest voor Ja ik wil Bruidsfotografie dan krijg je twee gepassioneerde en professionele fotografen die jullie trouwdag tot in de puntjes vastleggen. We pakken de momenten, vol liefde en emoties, zoals deze op jullie trouwdag voorbij komen, en fotograferen deze met aandacht voor details. Ook zullen we samen met jullie mooie momenten creëren waar jullie als bruidspaar van elkaar genieten. Zo wordt jullie trouwdag op een spontane manier vastgelegd.

Waarom twee fotografen?

Met twee fotografen kunnen we jullie trouwdag vanuit twee invalshoeken bekijken. Op élk moment weer. Geven jullie elkaar het jawoord en de eerste kus als getrouwd stel, dan kunnen wij tegelijkertijd de reactie van jullie gasten vastleggen. In de aanloop naar het feest kunnen we ons opsplitsen om de voorbereiding van beide partners te fotograferen.  Zo hoeven jullie niets te missen van deze bijzondere dag, omdat je in de fotoreportage zelfs de details terugziet die op de dag zelf aan je voorbij zijn gegaan.

Wat krijgen jullie geleverd na de bruiloft?

Na afloop van jullie trouwdag gaan wij aan de slag met de selectie en nabewerking van jullie foto’s. Binnen een week ontvangen jullie alvast een preview van enkele foto’s. Uiterlijk zes weken na jullie trouwdag ontvangen jullie de complete reportage op USB-stick thuisgestuurd. Hiervan mogen jullie zelf een selectie maken van de foto’s die we in het mini-album plaatsen.

Indien jullie ook een premium trouwalbum besteld hebben, mogen jullie zelf aangeven welke foto’s jullie daarin afgedrukt willen hebben. Vervolgens zorgen wij voor een mooi en uniek trouwalbum dat de herinnering aan jullie trouwdag écht compleet maakt.

 

Op alle opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven